Audienca juaj

Po pret

ALMEDIA.AL mundëson reklamimin dhe menaxhimin e biznesit tuaj në rrjetet sociale.

Bashkohuni me ne.

Gjeneroni më shumë shitje!

Për shumë vite me rallë, kompania jonë ka bërë të mundur reklamimin dhe menaxhimin e shumë kompanive të mirënjohura.

Fokusi jonë

Biznesi juaj të arrijë majat!

Fokusi jonë është t’u shërbej klientëve duke ndërthurur talentin dhe eksperiencën,
për të garantuar një shpagim të suksesshëm në investimin e tyre në marketing.

Rreth nesh

Almedia ju ndihmon të kuptoni potencialin tuaj duke identifikuar dhe shfrytëzuar mundësitë e tregut nëpërmjet planifikimeve strategjike të reklamimit.

Themelimi i kompanisë tonë

Themeluar në vitin 2018, rritja jonë bazohet në shërbimet cilësore të marketingut, në dizajnin kreativ dhe në ekspertizën e padiskutueshme në këtë fushë.

Suksesi dhe koncepti i biznesit, u kombinuan me eksperiencën e përfituar në tregun shqipëtarë për të themeluar Almedia.al, në vitin 2016.

Ne kombinojmë karakteristikat dalluese dhe mundësitë e tregut për të rritur dhe zgjeruar biznesin tuaj në rajon.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Expedita, alias sequi, nam illum distinctio totam!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Assumenda distinctio maxime laborum delectus aliquam ipsum itaque voluptatem non reiciendis aliquid totam facere, tempora iure iusto adipisci doloremque in, amet, alias nostrum. Explicabo reprehenderit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Expedita, alias sequi, nam illum distinctio totam!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Assumenda distinctio maxime laborum delectus aliquam ipsum itaque voluptatem non reiciendis aliquid totam facere, tempora iure iusto adipisci doloremque in, amet, alias nostrum. Explicabo reprehenderit.

About Video

Shërbimet tona

Ne ju ofrojmë shërbimet më të avancuara të marketingut online.

Digital Marketing

Marketingu digjital

Marketingu digjital, është një ndër faktorët kyç i cili ndikon drejtpërdrejtë në zhvillimin e një biznesi të suksesshëm.

SEO

Menaxhim i plotë

Almedia mundëson menaxhimin dhe mirë mbajtjen e Ueb-sajtit si dhe rrjeteve sociale.

Business Plan

Video Reklamë

Kompania jonë mundëson xhirimin ose krijimin e video reklamave me kualitetin më të lartë.

Web Development

Krijimi i Ueb Sajtit

Një nga shërbimet tona është edhe krijimi i Ueb-sajtit përmes platformave të ndryshme.

Web Design

Ueb Dizajn

Dizajnimi i Ueb-sajtit tuaj, i cili krijohet sipas preferencave tuaja në mënyrë profesionale.

Professional Support

Përkrahja teknike

Shërbimi dhe përkrahja teknike për konsumatorët tanë është primare dhe funksionon me orar 24/7.

Mjaftë keni folur!

Lëri tjerët të flasin për biznesin tuaj.

Abonohu

Zgjedhni pakon tuaj

Bazike

$35 /mo

 • 50GB Disk Space
 • 50 Email Accounts
 • 50GB Bandwidth
 • 10 Subdomains
 • 15 Domains
 • SSD Hosting
Buy Now
Standarde

$35 /mo

 • 50GB Disk Space
 • 50 Email Accounts
 • 50GB Bandwidth
 • 10 Subdomains
 • 15 Domains
 • SSD Hosting
Buy Now
Premium

$35 /mo

 • 50GB Disk Space
 • 50 Email Accounts
 • 50GB Bandwidth
 • 10 Subdomains
 • 15 Domains
 • SSD Hosting
Buy Now

Na kontaktoni